Termékeink

A BALKON növénytermesztő ládái tömör tölgyfából készülnek és fakötések segítségével állnak össze.  Különböző méretekben érhetők el, kialakításukban a növények igényeihez igazodnak. A ládák kapcsolódnak egymáshoz, így kombinálhatóak, minden irányban bővíthetőek, személyre szabott térbeli rendszer alakítható ki belőlük.

 

Fontos számunkra a környezetünk védelme, így a felületkezeléshez kizárólag gyerek- és környezetbarát anyagokat használunk kívül-belül.

Egyenként, szettekben és lízingszerződéssel is megvásárolható. Ha egyenként vásárolsz, kipróbálhatod magad kicsiben, később pedig folyamatosan, az igényeidhez mérten bővítheted tovább a konyhakerted. Kedved szerint építheted, így biztos nem fogod megunni. Ha szettet vásárolsz, a számtalan variációból könnyedén megtalálhatod azt az összeállítást, ami álmaid kertjéhez a legjobban megfelel. Többféle darabszámú szettből választhatsz, attól függően mekkora kertre van szükséged.

 

Ha közösségnek vásárolsz, választhatsz lízinget, így nem kell egy nagy beruházással elkötelezned magad az elején. Nincs időtök vagy megfelelő ember a gondozáshoz? Állandó mentorálásunk segítséget nyújt Nektek a kert fenntartásában is, ezért a kert gondozása és felügyelete is közösségi élmény lesz, buktatók és kudarcok nélkül.

Szolgáltatásaink

Nézzük meg lépésről lépésre a balkonkert kialakításának folyamatát.

1. Helyszínválasztás

Az első lépésként mérd meg mekkora hely áll a rendelkezésedre. Mérd fel a
fényviszonyokat. (Mettől-meddig éri közvetlen napfény a választott helyet, ehhez itt találsz segítséget.)

2. Tervezés

Válassz a ládáink és a 30 féle zöldség, gyümölcs és fűszernövény közül.
Ehhez itt találsz segítséget. Ha inkább ránk bíznád a tervezést, válaszd tervezési szolgáltatásunkat.

3. Beszerzés

Rendeld meg a kiválasztott ládákat, házhozszállítjuk a számodra. Szükséged
lesz földkeverékekre, magokra és palántákra. A beszerzéshez szükséges útmutatókat és tippeket itt találod.

4. Ültetés

Részletes útmutatóink hasznos információkkal könnyítik meg számodra az
ültetést, ezeket itt találod. Ha segítségre van szükséged, válaszd kivitelezési
szolgáltatásunkat.(intézményeknek, vállalatoknak ajánljuk)

5. Gondozás

Információs anyagaink segítségével (itt találod), igazi kertész válhat
belőled. Ha nem boldogulsz, válaszd mentoring szolgáltatásunkat, online
kapcsolatban leszünk a segítségedre. (intézményeknek, vállalatoknak ajánljuk)

Döntsd el, hogy miben segíthetünk, és válassz szolgáltatásaink közül.

Önálló megvalósítás

Tervezd meg álmaid kertjét! Vedd fel velünk a kapcsolatot, vásárold meg a ládákat, valósítsd meg egyszerűen. Útmutatóink a teljes folyamatban segítségedre lesznek.

Közös tervezés

Valósítsuk meg együtt a konyhakerted! Kérd tervezési szolgáltatásunkat, együtt kitaláljuk, milyen növények és elrendezés lesz a legmegfelelőbb az álomkertedhez.

Tervezés - kivitelezés

Teljes körű szolgáltatás esetében megtervezzük a kerted és be is ültetjük a számodra. Neked csak az ápolással, gondozással és a szüreteléssel kell törődnöd. (intézmények vállalatok számára ajánljuk)

Gondozási mentoring

Ebben az esetben folyamatos online kapcsolatban leszünk a növénytermesztés időszakában és segítünk, hogy kihozhasd a kertedből a maximumot. (havi előfizetéssel) (intézményeknek, vállalatoknak ajánljuk)